Самит о тржишном надзору – „Надзор тржишта у Србији – добробит и изазови новог система у области непрехрамбених производа“

Државни секретар у Министарству спољне и унутрашње трговине и телекомуникација Татјана Матић отвориће годишњи Самит о тржишном надзору – „Надзор тржишта у Србији – добробит и изазови новог система у области непрехрамбених производа“, који ће се одржати 24. септембра 2013., у  9 часова, у хотелу Москва (сала Балканска), Београд, Балканска 1.

На Самиту који организују Министарство спољне и унутрашње трговине и телекомуникација и ЕУ пројекат „Јачање система тржишног надзора у Србији за непрехрамбене и прехрамбене производе – МСС“ представници пословне заједнице и организација потрошача имаће прилику да од представника министарства и ЕУ  добију информације о новом систему тржишног надзора који ће бити уведен у Србију у складу са правилима ЕУ.

Поред представника ЕУ на Самиту ће говорити и Лидија Стојановић, главни тржишни инспектор и помоћник министра спољне и унутрашње трговине и телекомуникација.