Дан безбедног интернета

Државни секретар у Министарству трговине, туризма и телекомуникација Татјана Матић, свечано ће отворити конференцију поводом Међународног дана безбедног интернета, у уторак, 7. фебруара, у 12 часова, у Научно-технолошком парку Београд.

На конференцији коју организује Министарство трговине, туризма и телекомуникација, учествују представници државне управе који су укључени у покретање Националног контакт центра за безбедност деце на интернету, као и невладине организације чији су пројекти одобрени на Јавном конкурсу Министарства трговине, туризма и телекомуникација, за доделу средстава за програме за развој информационог друштва.

Учесници ће представити програме и активности за побољшање безбедности деце на интернету и развој дигиталне писмености, у складу са овогодишњом поруком за Дан безбедног интернета – „Будите промена: уједините се за бољи интернет“.

Овом приликом биће одржан панел на тему: „Национални контакт центар за безбедност деце на интернету – институционална платформа за подизање нивоа заштите и безбедности деце приликом коришћења информационо-комуникационих технологија“.

Агенда СИД 2017
231.7 KB
39 Преузимања
Детаљније...