Националнa конференцијa о безбедности деце на интернету и безбедном коришћењу ИКТ у Србији

Министарство спољне и унутрашње трговине и телекомуникација, у сарадњи са Министарством унутрашњих послова и Фондацијом „Фонд Б92“ у оквиру пројекта „Кликни безбедно – Центар за безбедни интернет Србија“ организује Националну конференцију о безбедности деце на интернету и безбедном коришћењу ИКТ у Србији.

Конференција ће се одржати  у понедељак 18. новембра 2013. године са почетком у 10:00 у Клубу посланика, Толстојева 2, Београд.

Током конференције ће бити представљене активности националног Центра за безбедни интернет у Србији у првој години рада, као и активности, искуства и најважнији изазови у области заштите деце и осталих корисника интернета које реализују друга национални органи, домаће и међународне организације у Србији, као и активности које сви поменути актери планирају за наредни период.

Конференција ће окупити представнике релевантних министарстава Републике Србије, правосуђа, регулаторних тела, школских управа, корпоративног сектора, невладиног сектора и међународних организација, као и представнике организација које раде на унапређивању безбедности деце и осталих корисника ИКТ, али и промоцији безбедног коришћења интернета.

Агенда Националне конференције
327.2 KB
405 Преузимања
Детаљније...