Интернет дијалог Србије 2013

Министарство спољне и унутрашње трговине и телекомуникацијa у сарадњи са Програмом Уједињених нација за развој (UNDP), EuroDIG-a (Европскog дијалогa о управљању интернетом) и Diplo фондације организује конференцију Интернет дијалог Србије 25. јуна 2013. године у Клубу посланика, Толстојева 2, Београд.

Други Интернет дијалог Србије организује се у циљу подизања свести о значају интернета за развој Србије и унапређења дијалога између Владе, регулаторних тела, пословног сектора и цивилног друштва.

Интернет дијалог Србије конференција је налик на сличне европске и светске иницијативе, отворена за неформалне дискусије и размену мишљења између заинтересованих актера из целе Србије о питањима развоја, употребе и управљања интернетом. Србија је од самог почетка укључена у процес примене тих иницијатива као основе за даљи развој информационог друштва и интернета.

Учешће на конференцији врши се регистрацијом на IDS2013@mtt.gov.rs до 21.06.2013. године у форми:
Име и презиме, институција, назнака за коју од три паралелне сесије сте заинтересовни, будући да су места за учеснике ограничена.

Aгенда Интернет дијалога Србије
642.1 KB
1056 Преузимања
Детаљније...

НАПОМЕНА: Регистрација електронским путем је неоходна како ће UNDP учесницима који нису из Београда, сносити трошкове пута у висини од две хиљаде динара искључиво уколико су регистровани.

Контакт за додатне информације: Тамара Шевић, tamara.sevic@mtt.gov.rs
065/9044095