• Почетна > Саопштења и најаве > Саопштења > Прелиминарни резултати Jавног конкурса за доделу средстава за програме у области развоја информационог друштва у Републици Србији у 2016. години, на тему подршка стварању и раду ИКТ заједница
 • Прелиминарни резултати Jавног конкурса за доделу средстава за програме у области развоја информационог друштва у Републици Србији у 2016. години, на тему подршка стварању и раду ИКТ заједница

  Министарство трговине, туризма и телекомуникација објављује прелиминарне резултате Jавног конкурса за доделу средстава за програме у области развоја информационог друштва у Републици Србији у 2016. години, на тему подршка стварању и раду ИКТ заједница.

  Поводом Јавног конкурса пристигло је 97 предлога програма.

  Комисија за рангирање и избор Предлога програма пристиглих за учешће на Конкурсу је извршила оцену испуњености услова за учешће предлагача и установљено је да 68 предлога програма испуњава захтеване услове.

  Комисија је извршила бодовање поднетих предлога програма и утврдила прелиминарну Листу програма предложених за доделу средстава.

  Обавештење о прелиминарним резултатима-ИТ заједнице
  260.5 KB
  697 Преузимања
  Детаљније...