• Почетна > Саопштења и најаве > Саопштења > Јавне консултације о Предлогу правилника о захтевима за уређаје и програмску подршку за законито пресретање електронских комуникација и задржавање података о електронским комуникацијама
 • Јавне консултације о Предлогу правилника о захтевима за уређаје и програмску подршку за законито пресретање електронских комуникација и задржавање података о електронским комуникацијама

  Mинистарство трговине, туризма и телекомуникација позива стручну и ширу јавност да у оквиру јавних консултација да своје мишљење о Предлогу правилника о захтевима за уређаје и програмску подршку за законито пресретање електронских комуникација и задржавање података о електронским комуникацијама.

  Јавне консултације о Предлогу правилника о захтевима за уређаје и програмску подршку за законито пресретање електронских комуникација и задржавање података о електронским комуникацијама ће трајати од 13. фебруара до 4. марта 2015. године.

  Предмет јавних консултација:

  Коментаре и сугестије у вези са предметом јавних консултација сви заинтересовани могу доставити:
  - на e-mail адресу: vladana.radisavljevic@mtt.gov.rs
  - факсом на број: 011 2020 066
  - поштом на адресу: Mинистарство трговине, туризма и телекомуникација, Немањина 22-26, 11000 Београд (са назнаком „Јавне консултације – Предлог правилника о захтевима за уређаје и програмску подршку за законито пресретање електронских комуникација и задржавање података о електронским комуникацијама”)

  Пристигли коментари:

  Дејан Поповић
  689.2 KB
  445 Преузимања
  Детаљније...


  Пословно удружење кабловских оператора Србије
  1.4 MB
  128 Преузимања
  Детаљније...

  СББ
  345.7 KB
  404 Преузимања
  Детаљније...

  "SHARE" фондација
  940.1 KB
  194 Преузимања
  Детаљније...

  Телеком Србија
  1.3 MB
  175 Преузимања
  Детаљније...

  Теленор
  380.7 KB
  195 Преузимања
  Детаљније...

  Удружење интернет сервис провајдера Србије
  126.2 KB
  193 Преузимања
  Детаљније...


  Vip mobile
  487.0 KB
  145 Преузимања
  Детаљније...