• Почетна > Саопштења и најаве > Саопштења > Јавне консултације о Предлогу правилника о захтевима за уређаје и програмску подршку за законито пресретање електронских комуникација и задржавање података о електронским комуникацијама
 • Јавне консултације о Предлогу правилника о захтевима за уређаје и програмску подршку за законито пресретање електронских комуникација и задржавање података о електронским комуникацијама

  Mинистарство трговине, туризма и телекомуникација позива стручну и ширу јавност да у оквиру јавних консултација да своје мишљење о Предлогу правилника о захтевима за уређаје и програмску подршку за законито пресретање електронских комуникација и задржавање података о електронским комуникацијама.

  Јавне консултације о Предлогу правилника о захтевима за уређаје и програмску подршку за законито пресретање електронских комуникација и задржавање података о електронским комуникацијама ће трајати од 13. фебруара до 4. марта 2015. године.

  Предмет јавних консултација:

  Коментаре и сугестије у вези са предметом јавних консултација сви заинтересовани могу доставити:
  - на e-mail адресу: vladana.radisavljevic@mtt.gov.rs
  - факсом на број: 011 2020 066
  - поштом на адресу: Mинистарство трговине, туризма и телекомуникација, Немањина 22-26, 11000 Београд (са назнаком „Јавне консултације – Предлог правилника о захтевима за уређаје и програмску подршку за законито пресретање електронских комуникација и задржавање података о електронским комуникацијама”)

  Пристигли коментари:

  Дејан Поповић
  689.2 KB
  431 Преузимања
  Детаљније...


  Пословно удружење кабловских оператора Србије
  1.4 MB
  125 Преузимања
  Детаљније...

  СББ
  345.7 KB
  399 Преузимања
  Детаљније...

  "SHARE" фондација
  940.1 KB
  187 Преузимања
  Детаљније...

  Телеком Србија
  1.3 MB
  171 Преузимања
  Детаљније...

  Теленор
  380.7 KB
  192 Преузимања
  Детаљније...

  Удружење интернет сервис провајдера Србије
  126.2 KB
  189 Преузимања
  Детаљније...


  Vip mobile
  487.0 KB
  142 Преузимања
  Детаљније...