• Почетна > Саопштења и најаве > Саопштења > Обавештење о конкурсу за финансирање програма од јавног интереса у области заштите потрошача за 2017. годину
 • Обавештење о конкурсу за финансирање програма од јавног интереса у области заштите потрошача за 2017. годину

  Министарство трговине, туризма и телекомуникација објављује прелиминарне резултате Конкурса за финансирање програма од јавног интереса у области заштите потрошача за 2017. годину са темом: Јачање заштите права потрошача.

  Поводом Конкурса пристигло је 13 пријава са предлозима програма.

  Комисија за спровођење конкурса за финансирање програма од јавног интереса у области заштите потрошача за 2017. годину извршила је оцену испуњености услова за учешће подносиоца предлога програма и установљено је да 12 предлога програма испуњава захтеване услове за учешће на Конкурсу.

  Комисија је извршила вредновање предлога програма, на основу чега је сачињен Предлог Листе вредновања и рангирања.

  Учесници Конкурса имају право на:

  1. увид у поднете пријаве и приложену документацију у року од 3 дана од дана објављивања прелиминарне Листе вредновања и рангирања;
  2. приговор на прелиминарне резултате конкурса у року од 5 дана од дана објављивања прелиминарне Листе вредновања и рангирања.

  Приговор се подноси поштом, на писарницу Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Сектору за заштиту потрошача, Немањина 22-26, 11000 Београд или на e-mail адресу: tatjana.stojanovic@mtt.gov.rs.

  Приговори који пристигну Министарству по истеку наведеног рока сматраће се неблаговременим и неће се узети у разматрање.

   Листа вредновања и рангирања
  106.9 KB
  91 Преузимања
  Детаљније...